Minggu

Kartolo-Radio Mata Sapi (Sidik Cs)

SUGENG MIDANGETAKEN 


Radio Mata Sapi (Sidik Cs)
Sekali-kali ngrungokno dagelan Ludruk Cak Sidik Cs ben nambah nuansa lain :). Critane : Solikin tuku radio nang Cak Sidik, Sidik ngomong njupuke radio nang omahe Dadang. Mari ngono Sidik nang omahe Dadang trus berhubung radione rusak Sidik nggawe pokal gawe kanggo ngakali Solikin, Sidik mlebu ngisore mejo, radione nang dukur mejo. Bareng Solikin teko, Dadang ngomong nek radione titipane Sidik jenenge "Radio Mata Sapi" tapi nek nguripnone ditutuk disik. Yok opo teruse crito? Ringekno dewe yo... (Pemain : Cak Sidik, Cak Solikin, Cak Dadang ambek Ning Surya Dewi)

Link Download :
  • Radio Mata Sapi (Sidik cs) side A : Hsa2Q
  • Radio Mata Sapi (Sidik cs) side B : Hsa2Q

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar